Onze klanten

Bij Geveladvies Midden Nederland zijn we verheugd om aan te kondigen dat we het advies mogen uitvoeren voor het renovatieproject van 324 woningen in Alkmaar, in samenwerking met Logchies Renovatie en Onderhoud. Dit prestigieuze project markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om hoogwaardige geveladviesdiensten te leveren aan grote renovatieprojecten.

Lees meer 

Voor Bedrijven

Naast het adviseren van al gerenommeerde bedrijven streven we er ook naar om onze expertise en diensten beschikbaar te maken voor nieuwe partners en bedrijven die streven naar uitmuntendheid in gevelonderhoud en -renovatie. Of u nu een gevestigde naam bent in uw sector of een opkomend bedrijf dat zijn gevels wil verbeteren, bij Geveladvies Midden Nederland bent u aan het juiste adres.

Lees meer 

Trekproeven

Bij Geveladvies Midden Nederland voeren we ook trekproeven uit op gevels om de structurele integriteit en stabiliteit te beoordelen. Deze trekproeven zijn een cruciaal onderdeel van ons uitgebreide inspectie- en adviesproces, vooral bij projecten waarbij de belasting op de gevel een belangrijke rol speelt, zoals bij hoogbouw of bij renovaties van oudere gebouwen.

Lees meer