geveladvies midden nederland adviseur gevel renovatie bouw restauratie snijvoegen scheuren gevel vocht gevel vochtproblemen

Onze adviseurs 

Onze ervaren en deskundige adviseurs staan voor u klaar. Er kunnen zich een hoop verschillende problemen voordoen aan uw gevel. Denk aan vochtplekken zonder duidelijke aanleiding, scheuren in uw gevel of bijvoorbeeld graffiti wat u graag verwijderd wilt hebben.  Onze adviseurs kunnen op afstand of op locatie met u meekijken. Zij zullen de oorzaak van het probleem opsporen, en nagaan wat de juiste en beste herstelmethode is.  Na ons bezoek ontvangt u een volledig adviesrapport waarin u duidelijk en overzichtelijk alles kunt terugvinden. 

Maar onze adviseurs zijn er niet alleen voor de problemen aan de gevel met een onduidelijke oorzaak. Wij staan ook voor u klaar als het gaat om renovatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan het volledig inventariseren van de uit te voeren werkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden gedurende het gehele proces. met uw aannemer.

Kortom Geveladvies Midden Nederland ontzorgt!

Webshop

Wij hebben in samenwerking met onze dochteronderneming de voeg kleurkoffer ontwikkeld, en op de markt gebracht. De koffer bieden wij aan in o.a. onze webshop. Maar is ook te koop bij enkele andere bedrijven. 

Advies over vochtproblemen in uw woning

Heeft u last van vochtplekken op uw muur of gevel? Wij kunnen met u meekijken naar de oorzaak en de herstelmogelijkheden hiervan. 

Advies over scheuren in uw gevel

Scheuren in uw gevel ontstaan door verschillende oorzaken. Om een scheur goed te kunnen herstellen, dient de achterliggende oorzaak wel altijd goed vastgesteld te worden. 

Advies over soorten gevelreiniging 

Vertoond uw gevel verkleuring door bijvoorbeeld aanslag van algen en mossen? Of is er misschien zelfs sprake van graffiti of een geverfde gevel? Onze adviseur kijkt graag met u mee naar de juiste reinigingsmogelijkheden.

Advies over uw voegwerk 

Kijkt u naar uw gevel en denkt u het voegwerk dient vervangen te worden? Maar heeft u geen idee of dit gedeeltelijk kan (voegherstel) of dat de volledige gevel vervangen dient te worden? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Advies over uw metselwerk 

Kapotte stenen in uw gevel? Of wenst u advies over uit te voeren metselwerk? Onze adviseurs kijken graag met u mee. 

Advies voor bedrijven 

Wij zijn er ook voor de zakelijke markt. Heeft u een onderneming en wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor alle informatie