geveladvies midden nederland adviseur gevel renovatie bouw restauratie snijvoegen scheuren gevel vocht gevel vochtproblemen

Onze adviseurs 

Onze ervaren en deskundige adviseurs zijn er om u te ondersteunen. Er kunnen talloze problemen optreden met uw gevel. Denk aan mysterieuze vochtplekken, onverklaarbare scheuren in uw gevel, of wellicht wilt u graag graffiti laten verwijderen. Onze adviseurs kunnen u op afstand of ter plaatse bijstaan. Ze sporen de oorzaak van het probleem op en bepalen de optimale herstelmethode. Na onze inspectie ontvangt u een gedetailleerd adviesrapport met alle bevindingen overzichtelijk op een rij.

Maar onze adviseurs zijn er niet alleen voor gevelproblemen met onduidelijke oorzaken. We zijn er ook om u te helpen met renovatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan het volledig in kaart brengen van de benodigde werkzaamheden. Indien gewenst kunnen we u gedurende het hele proces begeleiden, inclusief de samenwerking met uw aannemer.

Kortom, bij Geveladvies Midden Nederland nemen we uw zorgen weg en bieden we totale ontzorging op het gebied van gevelproblemen en renovaties. Onze missie is om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding, zodat uw gevel er altijd op zijn best uitziet en optimaal presteert.

Webshop

Met trots presenteren wij onze nieuwste innovatie: de voeg kleurkoffer, ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze dochteronderneming. Deze revolutionaire koffer is nu beschikbaar op de markt en biedt u de perfecte oplossing voor het kiezen van de juiste voegkleur.

Advies over vochtproblemen in uw woning

Wordt uw muur of gevel ontsierd door vervelende vochtplekken? Geen zorgen, wij zijn er om u te helpen. Onze deskundige adviseurs zijn gespecialiseerd in het opsporen van de oorzaken achter deze vochtproblemen en kunnen u voorzien van effectieve hersteloplossingen.

Advies over scheuren in uw gevel

Scheuren in uw gevel kunnen om diverse redenen ontstaan. Het herstellen van deze scheuren vereist echter meer dan alleen het dichten ervan. Het is van cruciaal belang om de onderliggende oorzaak nauwkeurig te identificeren voordat het herstelproces begint.

Advies over soorten gevelreiniging 

Is de uitstraling van uw gevel aangetast door verkleuring, veroorzaakt door factoren zoals algen, mossen, graffiti of geverfde oppervlakken? Maakt u zich geen zorgen, want wij hebben de oplossing. Onze ervaren adviseur staat paraat om u te begeleiden bij het vinden van de juiste reinigingsmethoden om uw gevel weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Advies over uw voegwerk 

Staart u naar uw gevel en vraagt u zich af of het voegwerk aan vernieuwing toe is? Bent u onzeker of een gedeeltelijke vervanging (voegherstel) volstaat of dat de gehele gevel aan vernieuwing toe is? Maakt u zich geen zorgen, want onze adviseurs staan paraat om u te assisteren bij deze belangrijke beslissing.

Advies over uw metselwerk 

Heeft uw gevel beschadigde stenen? Heeft u behoefte aan deskundig advies over geplande metselwerkzaamheden? Onze adviseurs staan klaar om u te assisteren. 

Advies voor bedrijven 

Bent u een ondernemer op zoek naar professioneel advies en oplossingen voor uw gevel? Bij Geveladvies Midden Nederland staan we klaar om ook de zakelijke markt van dienst te zijn. Onze expertise in gevelonderhoud, renovatie en herstel strekt zich uit naar bedrijven en organisaties die streven naar een optimale uitstraling en duurzaamheid van hun panden.