geveladvies nederland reiniging gevelreiniging aanslag gevel verf gevel stralen zandstralen impregneren gevelonderhoud advies

Gevelreiniging 

Gevelreiniging klinkt voor de meeste mensen als iets wat vrij eenvoudig is. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat de manier van reinigen grote gevolgen kan hebben voor uw gevel. 

Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn van reinigen, met veel verschillende middelen, wordt er niet altijd voor de juiste wijze gekozen.

Een verkeerde reiniging kan zoals al aangegeven grote gevolgen hebben. Denk aan het kapot spuiten van uw voegwerk of metselwerk. Er kunnen zo een hoop onverwachte kosten ontstaan. Ook gebeurd het helaas weleens dat er gekozen wordt voor een verkeerd reinigingsmiddel. Hierdoor wordt het gewenste resultaat niet direct gehaald, en blijft u met een rekening en een teleurstelling achter. 

Onze adviseurs kijken graag met u mee welke reinigingsmethode past bij uw gevel. Niet alleen om het gewenste resultaat te behalen, maar vooral ook om hogere onverwachte kosten te voorkomen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de behandelingsmethodes nadat de reiniging is uitgevoerd. Om zo een langer en goed resultaat te houden. 

Veel voorkomende gevolgen door verkeerde of onjuiste reiniging:

  • Het gewenste resultaat is niet behaald;
  • Verf of graffiti is nog aanwezig op de gevel;
  • Metselwerk is beschadigd door de reiniging;
  • Voegwerk is beschadigd door de reiniging;
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van een juiste behandeling naar de reiniging. 

Onze adviseurs

Wij zijn door onze ruime ervaring een expert op het  vakgebied. Samen met ons team beschikken wij over ruim 40 jaar ervaring. Wij hebben de werkzaamheden altijd zelf uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een goede kijk op de gehele situatie. Wij zijn door onze ervaring ook bekend met de markt. Het komt helaas te vaak voor dat u als particulier niet goed weet welk advies juist is. 

Wij bieden u met onze service de mogelijkheid om goed voorbereid het gesprek met de aannemer aan te gaan. U heeft in een rapport overzichtelijk de uit te voeren werkzaamheden, met daarbij de marktconforme tarieven staan (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend). 

Het geeft u als persoon net dat stukje zekerheid, en het voorkomt soms een hoop ongemakken tijdens de werkzaamheden aan uw woning.