geveladvies nederland advies metselwerk metselen stenen vervangen stenen kleuren schade scheur stenen gevel renovatie gevel

Advies over uw metselwerk 

Of het nu gaat om het metselen van een nieuw gedeelte of het herstellen van beschadigd of verouderd metselwerk, bij Geveladvies Midden Nederland staan onze deskundige adviseurs voor u klaar.

Onze adviseurs zijn hier om u volledig te adviseren over alle mogelijke metselwerkzaamheden die u van plan bent uit te voeren. Als het gaat om het vervangen van bestaand metselwerk, kunnen we u bijvoorbeeld begeleiden bij situaties waarin stenen zijn gebarsten door scheuren in uw gevel, of waar stukken van de stenen zijn afgebroken.

Bij renovatieprojecten onderzoeken we eerst of de bestaande stenen mogelijk nog te hergebruiken zijn, wat aanzienlijk kan besparen op de kosten. Bovendien zijn we in staat om u te adviseren over de mogelijkheden om beschadigde stenen te herstellen en bij te werken met passende kleuren, zodat ze naadloos in uw gevel passen.

Wanneer u advies nodig heeft over metselwerkzaamheden, kunt u vertrouwen op onze ervaren adviseurs. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en bieden u deskundig inzicht om ervoor te zorgen dat uw metselwerkproject succesvol en duurzaam wordt uitgevoerd.

Veel voorkomende problemen met uw metselwerk:

 Veel voorkomende uitdagingen met uw metselwerk kunnen zijn:

  • Terugkerende Scheuren: Scheuren in uw metselwerk kunnen terugkeren als de onderliggende oorzaak niet correct is aangepakt. Het is van essentieel belang om de bron van de scheuren te identificeren en op te lossen voordat herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd.


  • Onjuiste Herstelling van Beschadigde Stenen: Als kapotte stenen niet op de juiste manier worden hersteld, kan dit leiden tot esthetische en structurele problemen. Het vervangen of herstellen van beschadigde stenen moet zorgvuldig worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat ze naadloos in het bestaande metselwerk passen en de integriteit van de gevel behouden blijft.


Bij Geveladvies Midden Nederland begrijpen we de complexiteit van metselwerkproblemen en hebben we de expertise om deze problemen effectief aan te pakken. Onze ervaren adviseurs kunnen de situatie nauwkeurig beoordelen en u voorzien van professioneel advies over hoe u uw metselwerk op de juiste manier kunt herstellen en toekomstige problemen kunt voorkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en hoogwaardige metselwerkoplossingen.Onze adviseurs

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij dé experts binnen ons vakgebied. Samen met ons toegewijde team hebben we gedurende al die jaren een schat aan kennis opgebouwd. Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen adviseren, maar ook zelf alle werkzaamheden uitvoeren. Dit geeft ons een unieke inzicht in de volledige context van uw project.

Onze uitgebreide ervaring heeft ons niet alleen vertrouwd gemaakt met de technische aspecten, maar ook met de marktdynamiek. We begrijpen dat particulieren vaak worstelen met het vinden van het juiste advies in een complexe markt.

Met onze dienst bieden we u de mogelijkheid om goed voorbereid het gesprek met de aannemer aan te gaan. Ons rapport geeft overzichtelijk weer welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd, inclusief de marktconforme tarieven (let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend). Dit rapport biedt niet alleen zekerheid, maar voorkomt ook ongemakken tijdens de werkzaamheden aan uw woning.

Bij Geveladvies Midden Nederland zijn we er trots op dat we u niet alleen adviseren, maar ook begeleiden, ondersteunen en u van zekerheid voorzien. Neem contact met ons op voor een deskundig en betrouwbaar advies dat uw renovatie- en onderhoudsproject tot een succes maakt.