geveladvies nederland advies metselwerk metselen stenen vervangen stenen kleuren schade scheur stenen gevel renovatie gevel

Advies over uw metselwerk 

Of het nu gaat om een nieuw gedeelte wat u gemetseld wilt hebben. Of het gaat om het herstellen van beschadigd of slecht metselwerk. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Wij kunnen u volledig adviseren over de nog uit te voeren metselwerkzaamheden. 

Wanneer het gaat om het vervangen van bestaand metselwerk kunt u denken aan gebarsten stenen door bijvoorbeeld scheuren in uw gevel. Of stenen waarvan stukken zijn afgebroken. 

Wij kunnen voor u nagaan of de stenen wellicht nog te hergebruiken zijn, dit kan aanzienlijk schelen in de kosten. Maar ook kunnen wij u adviseren of de stenen in uw gevel te herstellen zijn, en bijgewerkt kunnen worden door middel van kleuren. 

Wilt u advies over metselwerkzaamheden. Onze adviseur kijkt graag met u mee!

Veel voorkomende problemen met uw metselwerk:

  • Scheuren in uw metselwerk keren terug,
  • Kapotte stenen worden onjuist of verkeerd hersteld,Onze adviseurs

Wij zijn door onze ruime ervaring een expert op het  vakgebied. Samen met ons team beschikken wij over ruim 40 jaar ervaring. Wij hebben de werkzaamheden altijd zelf uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een goede kijk op de gehele situatie. Wij zijn door onze ervaring ook bekend met de markt. Het komt helaas te vaak voor dat u als particulier niet goed weet welk advies juist is. 

Wij bieden u met onze service de mogelijkheid om goed voorbereid het gesprek met de aannemer aan te gaan. U heeft in een rapport overzichtelijk de uit te voeren werkzaamheden, met daarbij de marktconforme tarieven staan (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend). 

Het geeft u net dat stukje zekerheid, en het voorkomt soms een hoop ongemakken tijdens de werkzaamheden aan uw woning.