geveladvies nederland advies adviesrapport voegen voegwerk snijvoegen knipvoegen renovatie restauratie bedrijven particulier

Advies over uw voegwerk 

Kijkt u naar uw gevel, en weet u niet  waar u moet beginnen? Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Wij kunnen samen met u  nagaan welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden aan uw gevel. 

Denk hierbij aan het vervangen van het voegwerk. Soms is het voordeliger en verstandiger om dit in zijn geheel te doen, dan alleen reparatiewerkzaamheden. U behaald dan een mooier resultaat, zonder kleurverschillen. Zo heeft u ook langer plezier van uw gevel. 

Maar ook kunnen wij nagaan hoe hard uw voegen zijn? Het gebeurd helaas regelmatig dat een aannemer start met het uithalen van uw oude voegwerk. Als dit niet op de juiste wijze gebeurd, kunnen er stenen beschadigd raken. Om dit weer netjes te krijgen, zullen er dan voor u extra kosten worden gerekend. Ons adviesrapport kan extra kosten / schade voorkomen. 

Ook kijken wij naar de gehele staat van uw gevel. Is het bijvoorbeeld noodzakelijk om deze te impregneren, bestaat er een risico op smet op uw gevel etc.

Kortom voor een klein bedrag kunnen wij u de mogelijkheid bieden om goed geadviseerd het gesprek met uw aannemer aan te gaan.

Veel voorkomende problemen met uw voegwerk:

  • Het gewenste resultaat is niet behaald;
  • Er is kleurverschil ontstaan tussen het bestaande en nieuwe voegwerk;
  • Stenen zijn beschadigd geraakt;
  • Verkeerde kleur voeg in uw gevel geplaatst.


Onze adviseurs

Wij zijn door onze ruime ervaring een expert op het  vakgebied. Samen met ons team beschikken wij over ruim 40 jaar ervaring. Wij hebben de werkzaamheden altijd zelf uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een goede kijk op de gehele situatie. Wij zijn door onze ervaring ook bekend met de markt. Het komt helaas te vaak voor dat u als particulier niet goed weet welk advies juist is. 

Wij bieden u met onze service de mogelijkheid om goed voorbereid het gesprek met de aannemer aan te gaan. U heeft in een rapport overzichtelijk de uit te voeren werkzaamheden, met daarbij de marktconforme tarieven staan (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend). 

Het geeft u net dat stukje zekerheid, en het voorkomt soms een hoop ongemakken tijdens de werkzaamheden aan uw woning.