De Snijvoeg- kleurkoffer

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

De Snijvoeg- kleurkoffer is vanaf te bestellen. Deze koffer beschikt over 16 samples van de snijvoegkleuren welke het meest in de gevel voorkomen. Met het opstellen van de samples zijn de geldende richtlijnen in acht genomen. 

Productinformatie 

Productdetails

Created with Sketch.

De koffer is voorzien van 16 samples van de meest voorkomende snijvoeg kleuren in de gevel. De samples zijn opgemaakt zonder enige toevoeging van kleurstoffen. 

Bepaal met de koffer in een handomdraai de juiste voegkleur. Het unieke aan deze koffer is dat de verhoudingen erbij meegeleverd worden! 

Aanvullende details

Created with Sketch.

Wij hebben met de ontwikkeling van de samples de geldende richtlijnen in acht genomen. Tevens hebben wij de samples opgemaakt met diverse soorten kalk zoals, hydraulische kalk en luchtkalk. De materialen welke wij gebruikt hebben voor de verhoudingen zijn aan te schaffen bij lokale leveranciers. 

Kunt u één van de materialen niet vinden? Wij kunnen u daar altijd bij helpen!

Factuur bij uw bestelling? 

Created with Sketch.

Wilt u graag een factuur ontvangen van uw bestelling? Dit is mogelijk! Geef uw bestelling door via info@geveladviesmiddennederland.nl. Vermeld hierbij duidelijk welke producten en aantallen u wilt bestellen. Vergeet niet uw volledige bedrijfsgegevens in de e-mail te zetten. Na ontvangst van de betaling, zenden wij de producten aan u op.