Voeg kleurkoffer

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

De voeg kleurkoffer is ontworpen om het werk van iedere voeger of aannemer te vergemakkelijken. Aan de hand van de samples  bepaald u in een handomdraai de juiste voegkleur in iedere gevel.

Vanaf heden ook te bestellen de voeg kleurkoffer op maat! Voor meer informatie over de prijs en mogelijkheden neem dan contact met ons op. 

Productinformatie


Productdetails

Created with Sketch.

De voeg kleurkoffer is voorzien van 16 meest voorkomende kleuren in de gevel. Aan de hand van de samples en handige kleurenkaarten kunt u samen met de klant de juiste kleur bij iedere gevel vinden. De verhouding worden meegeleverd bij de koffer. Hierdoor beschikt u direct over de juiste verhoudingen conform de samples. U kunt de spullen aanschaffen bij uw lokale leverancier. 

Aanvullende details

Created with Sketch.

De koffer is samengesteld op basis van verhoudingen, waarbij er geen gebruik is gemaakt van kleurstoffen. De producten voor de verhoudingen zijn aan te schaffen bij uw lokale leverancier. 

In de koffer ontvangt u een set kleurenkaarten en de verhoudingen van de samples uit de kleurkoffer. 

In de koffer is één kleur opgenomen waarbij er gebruik is gemaakt van rood zand. Heeft u problemen met het vinden van dit zand? Geen probleem! Wij kunnen dit eventueel voor u leveren. 

Factuur bij uw bestelling

Created with Sketch.

Wilt u graag een factuur ontvangen van uw bestelling? Dit is mogelijk! Geef uw bestelling door via [email protected]. Vermeld hierbij duidelijk welke producten en aantallen u wilt bestellen. Vergeet niet uw volledige bedrijfsgegevens in de e-mail te zetten. Na ontvangst van de betaling, zenden wij de producten aan u op.

* houdt rekening met de bijkomende verzendkosten 

Zie ook 

Voegkoffer op maat, voegmortel, voegspecie, voegkleuren, voegen gevel, onderhoud voegwerk, voegbedrijf, voeger, voegen gevel,

De voeg kleurkoffer op maat

Stel nu uw eigen voeg kleurkoffer samen van de meest voorkomende voegkleuren die u gebruikt. Hierdoor sluit de koffer perfect aan op uw dagelijkse werkzaamheden. De koffer biedt de mogelijkheid voor 16 samples die u naar eigen wens kunt invullen.

Wij leveren bij de koffer een kleurkaart op maat aan met de door u doorgegeven verhoudingen.  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu contact met ons op!