· 

Gevelinspectie in Amsterdam: Grondige Analyse voor een Gerenommeerd Bedrijf

 

Deze week hadden we de eer om voor een vooraanstaand bedrijf in Amsterdam een gedetailleerde gevelinspectie uit te voeren. Onze opdracht was om de staat van het voegwerk, lood, metselwerk en de noodzaak tot impregneren nauwkeurig te beoordelen. Dankzij onze expertise en geavanceerde meetapparatuur hebben we een gedegen analyse kunnen maken.


Voegwerk controle

Een goed voegwerk is essentieel voor de duurzaamheid en esthetiek van een gevel. Tijdens onze inspectie hebben we nauwkeurig gekeken naar scheuren, verkleuringen en andere tekenen van slijtage. Door de voegen grondig te onderzoeken, kunnen we bepalen welke delen gerepareerd of vervangen moeten worden om verdere schade te voorkomen.

 

Loodinspectie

Loodwerk speelt een cruciale rol in de waterafvoer en het voorkomen van lekkages. We hebben de loodconstructies geïnspecteerd op scheuren, loszittende delen en andere beschadigingen. Het is van groot belang dat lood goed bevestigd en intact is om de integriteit van de gevel te waarborgen.

 

Metselwerkbeoordeling

Het metselwerk vormt de basis van elke gevel. We hebben gecontroleerd op scheuren, loszittende stenen en de algehele staat van het metselwerk. Door middel van een gedetailleerde visuele inspectie konden we vaststellen welke gebieden extra aandacht en onderhoud vereisen.

 

Impregneren testen

Om te bepalen of de gevel geïmpregneerd moet worden, hebben we gebruik gemaakt van de Buisje van Karsten test. Deze test meet de waterabsorptie van het metselwerk en helpt ons te bepalen of impregneren nodig is om de gevel te beschermen tegen vocht en vervuiling.

 

Pendelhamer Metingen

Voor een nauwkeurige beoordeling van de hardheid van het voegwerk, hebben we pendelhamermetingen uitgevoerd. Deze metingen geven inzicht in de hardheid en duurzaamheid van de voegen, wat essentieel is voor het plannen van eventuele herstelwerkzaamheden.

 

Resultaten en Aanbevelingen

Onze gedetailleerde inspectie heeft waardevolle informatie opgeleverd over de huidige staat van de gevel. We hebben onze bevindingen samengevat in een uitgebreid rapport, inclusief aanbevelingen voor noodzakelijk onderhoud en herstel. Dankzij onze grondige aanpak kan het bedrijf nu gerichte maatregelen nemen om de gevel in optimale conditie te houden.

 

Bij Geveladvies Midden Nederland zijn we trots op onze deskundigheid en inzet voor kwaliteit. Onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare en gedetailleerde inspecties die bijdragen aan het behoud en de verbetering van hun panden.

 

Heeft u ook een gevelinspectie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met al uw gevelonderhoud en -inspectiebehoeften.

Reactie schrijven

Commentaren: 0