Casestudy's en klantverhalen

Gevelinspectie in Amsterdam: Grondige Analyse voor een Gerenommeerd Bedrijf
Casestudy's en klantverhalen · 13. juni 2024
Deze week hadden we de eer om voor een vooraanstaand bedrijf in Amsterdam een gedetailleerde gevelinspectie uit te voeren. Onze opdracht was om de staat van het voegwerk, lood, metselwerk en de noodzaak tot impregneren nauwkeurig te beoordelen. Dankzij onze expertise en geavanceerde meetapparatuur hebben we een gedegen analyse kunnen maken.

Vochtproblemen in de woning
Casestudy's en klantverhalen · 13. juni 2024
Vandaag zijn onze deskundige adviseurs op pad om de oorzaak van een hardnekkige lekkage op te sporen. Dit doen wij in opdracht van een gerenommeerd bedrijf dat al jaren vertrouwt op onze expertise en grondige aanpak. Onze adviseurs gebruiken geavanceerde technieken en materialen om de lekkage snel en effectief te identificeren en op te lossen.

Op zoek naar de Oorzaak: Gevelinspecties voor Zakelijke Klanten
Casestudy's en klantverhalen · 10. juni 2024
Deze week staan er weer twee belangrijke gevelinspecties op de agenda bij Geveladvies Midden Nederland. Beide inspecties zijn in opdracht van zakelijke klanten die kampen met vochtproblemen in hun panden. Vochtproblemen kunnen een serieuze bedreiging vormen voor de integriteit en de levensduur van een gebouw. Daarom is het van cruciaal belang om de oorzaak van deze problemen zo snel mogelijk te achterhalen en een passend hersteladvies te formuleren.