Onze Tarieven

Advies op afstand 

Created with Sketch.

Wij kunnen in veel gevallen aan de hand van foto's uitstekend beoordelen welke werkzaamheden er verricht dienen te worden. Denk hierbij aan het vervangen van voegwerk in zijn geheel of voegherstel. Maar ook problemen aan uw gevel kunnen wij beoordelen op basis van goede foto's.

Indien een beoordeling voor ons niet mogelijk is op basis van de ontvangen informatie, stellen wij u hiervan vooraf op de hoogte. Er is dan altijd (afhankelijk van de situatie) een mogelijkheid voor het maken van een afspraak door middel van tele-expertise of een adviseur bij u op locatie.

Uw voordeel is dat u voor weinig geld een goed adviesrapport  van ons ontvangt. Hierin staan alle werkzaamheden met ons bijpassend advies van onze adviseurs uitgewerkt.

* Tarief  is op aanvraag afhankelijk van situatie 

Advies op locatie 

Created with Sketch.

Wilt u toch liever echt persoonlijk contact? Onze adviseur komt graag bij u langs! Wij maken met u een afspraak op locatie en zullen samen met u langs de gevel lopen. Indien gewenst kan er tijdens deze afspraak o.a. ook gekeken worden naar de staat van de gevel, voeghardheid en het vochtgehalte in uw gevel.

* Tarief is op aanvraag afhankelijk van situatie 

* De tarieven zijn exclusief benzinekosten en parkeerkosten. Eventueel inzet materieel voor bereikbaarheid wordt separaat in rekening gebracht. 
* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan ons rapport, dan wel aan de gehanteerde marktconforme tarieven.