Onze Tarieven

Advies op afstand 

Created with Sketch.

"Effectief Geveladvies op Afstand"

Met onze deskundigheid en ervaring kunnen wij vaak aan de hand van foto's een grondige beoordeling maken van de benodigde werkzaamheden aan uw gevel. Of het nu gaat om volledige voegvervanging of voegherstel, of om andere gevelproblemen, wij zijn er om te helpen.

Als het niet mogelijk is om een beoordeling te doen op basis van de verstrekte informatie, informeren wij u vooraf. In sommige gevallen bieden we oplossingen zoals tele-expertise of het sturen van een adviseur naar uw locatie.

Het grote voordeel voor u is dat u tegen een bescheiden vergoeding een uitgebreid adviesrapport ontvangt. Dit rapport omvat alle benodigde werkzaamheden en ons professioneel advies, opgesteld door onze ervaren adviseurs.

* Neem contact op voor het tarief, dat afhankelijk is van uw situatie."

Advies op locatie 

Created with Sketch.

"Persoonlijk Advies bij U aan de Deur"

Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, dan staan onze adviseurs voor u klaar. We plannen een afspraak bij u op locatie in, waarbij we samen met u langs uw gevel lopen. Tijdens deze ontmoeting kunnen we diverse aspecten beoordelen, zoals de algemene staat van de gevel, de hardheid van het voegwerk en het vochtgehalte in uw gevel.

Indien gewenst kunnen we ter plekke uw vragen beantwoorden en direct een gedegen inzicht geven in mogelijke werkzaamheden en oplossingen.

* Voor het tarief van deze service kunt u contact met ons opnemen, aangezien dit afhankelijk is van uw specifieke situatie."

Adviesrapport Aanvragen in Slechts enkele Stappen!


Heeft u behoefte aan duidelijkheid over de staat van uw gevel? Wilt u professioneel advies over de benodigde werkzaamheden? Vraag dan nu snel en moeiteloos uw persoonlijke adviesrapport aan.

Neem Contact Op: Bereik ons via ons handige contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected].

Bespreek Uw Behoeften: Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw situatie te bespreken en uw specifieke eisen te begrijpen.

Ontvang Uw Rapport: Binnen korte tijd ontvangt u van ons een gedetailleerd adviesrapport, met duidelijke aanbevelingen en inzichtelijke tarieven.

Waar wacht u nog op? Zet vandaag de eerste stap naar een verbeterde gevel met ons professionele advies!"

Belangrijke Tarief informatie:


  • Onze tarieven zijn exclusief eventuele benzine- en parkeerkosten. In het geval dat er extra materieel nodig is om de bereikbaarheid te verbeteren, zal dit apart in rekening worden gebracht.


  • We willen benadrukken dat ons rapport en de vermelde marktconforme tarieven geen juridische aanspraak toelaten. Ze dienen als richtlijnen en adviezen, maar hieraan kunnen geen definitieve rechten worden ontleend."