Onze tarieven


Bij Geveladvies Midden Nederland streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, zelfs op afstand. We begrijpen dat het soms niet mogelijk is om persoonlijk langs te komen voor een gevelinspectie, daarom bieden we de optie van advies op afstand op basis van duidelijke foto's.

Hoewel advies op afstand handig kan zijn, benadrukken we dat advies op locatie altijd de voorkeur heeft. Hierdoor kunnen we een grondiger en nauwkeuriger beeld krijgen van de staat van uw gevel en u voorzien van het meest gepersonaliseerde advies.

Voor onze diensten hanteren we een transparant tariefsysteem. Ons uurtarief voor advies op afstand bedraagt €75 per uur. Indien u echter kiest voor advies op locatie, rekenen we een starttarief van €375, inclusief het adviesrapport. We streven naar een eerlijke prijsstelling en daarom brengen we geen kosten in rekening voor de eerste 25 km vanaf onze locatie. Daarna wordt er €1 per gereden kilometer in rekening gebracht.

Bij het uitvoeren van advies op locatie kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van klimmaterialen of andere benodigde materialen voor de bereikbaarheid. Deze kosten zijn altijd op aanvraag beschikbaar. Bovendien worden eventuele materialen die worden gebruikt voor het aanbrengen van noodvoorzieningen apart in rekening gebracht.

Bij Geveladvies Midden Nederland streven we ernaar om onze klanten te voorzien van transparante tarieven en hoogwaardige dienstverlening, zowel op afstand als op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor advies op maat.

Adviesrapport Aanvragen in Slechts enkele Stappen!


Heeft u behoefte aan duidelijkheid over de staat van uw gevel? Wilt u professioneel advies over de benodigde werkzaamheden? Vraag dan nu snel en moeiteloos uw persoonlijke adviesrapport aan.

Neem Contact Op: 

Bereik ons via ons handige contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected].


Bespreek Uw Behoeften: 

Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw situatie te bespreken en uw specifieke eisen te begrijpen.


Ontvang Uw Rapport: 

Binnen korte tijd ontvangt u van ons een gedetailleerd adviesrapport, met duidelijke aanbevelingen en inzichtelijke tarieven.


Waar wacht u nog op? Zet vandaag de eerste stap naar een verbeterde gevel met ons professionele advies!"

Belangrijke Tarief informatie:


Kostenstructuur:

  • Binnen een straal van 25 kilometer vanaf onze locatie brengen wij geen kilometervergoeding in rekening.
  • Voor afstanden buiten deze straal rekenen wij €1 per gereden kilometer.
  • In geval van stagnatie op locatie veroorzaakt door de opdrachtgever, brengen wij ons uurtarief van €75,- per uur in rekening.


Afspraken en Annulering:

  • Indien de gemaakte afspraak om welke reden dan ook niet kan doorgaan, verzoeken wij u vriendelijk om ons hier tijdig van op de hoogte te stellen. Dit stelt ons in staat om eventueel gemaakte kosten voor de inzet van bijvoorbeeld een hoogwerker te minimaliseren. 


Disclaimer:

  • Het adviesrapport dat wij verstrekken, dient ter informatie en als richtlijn voor mogelijke oplossingen. Hieruit kunnen geen juridische rechten worden ontleend. Ons advies is gebaseerd op de informatie en de omstandigheden zoals die tijdens onze inspectie bekend zijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen, aanvullende informatie of veranderingen in de situatie na onze inspectie. Het is raadzaam om ons advies te gebruiken als leidraad voor verdere acties en besluitvorming.